ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Πρόγραμμα

Ευφυούς
Γεωργίας

Το Πρόγραμμα Ευφυούς Γεωργίας που ενισχύει την ελληνική πρωτογενή παραγωγή

Retail Business Awards 2020

?Η ΑΒ Βασιλόπουλος στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης στηρίζει έμπρακτα τους σύγχρονους έλληνες παραγωγούς και αυτό αναγνωρίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον πιο ιστορικό και σημαντικό θεσμό της αγοράς, τα Τα RETAILBUSINESS AWARDS.

?Tο Smart Farming Initiative απέσπασε και πάλι το χρυσό βραβείο σε μια τελετή που πρωτοτύπησε. Οι παρευρισκόμενοι την Δευτέρα 13 Ιουνίου έζησαν από κοντά μία μοναδική εμπειρία, καθώς πρόκειται για τα πρώτα Drive In Awards παγκοσμίως.

 

Super Market Awards 2019

Ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων super market και προμηθευτών, εκπρόσωποι φορέων της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας γιόρτασαν της επιβράβευση της καινοτομίας και της συνεργασίας.

Η τελετή απονομής των βραβείων ήταν μια γιορτή και μοιραζόμαστε με το βίντεο της τελετής την χαρά μας για το χρυσό που απονεμήθηκε στην ΑΒ Βασιλόπουλος στην κατηγορία

” Συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς για το Πρόγραμμα της Ευφυούς Γεωργίας”

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο η ΑΒ Βασιλόπουλος στήριξε και πίστεψε από την πρώτη στιγμή και το βραβείο αυτό αφιέρωσε στους σύγχρονους ‘Ελληνες παραγωγούς με την υπόσχεση να συνεχίζει να τους στηρίζει ώστε να προωθείται μέσω αυτών ο διατροφικός πολιτισμός της χώρας μας.

προγραμμα ευφυους γεωργιας

Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Μαρίνου Αντύπα 54
Τ.Θ. 60097, 570 01, Θέρμη Θεσσαλονίκης
T: +30 2310492851

Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης