ΝΕΑ
Πρόγραμμα
Ευφυούς
Γεωργίας
Το Πρόγραμμα Ευφυούς Γεωργίας που ενισχύει την ελληνική πρωτογενή παραγωγή
Γνωρίστε τους εξωτερικούς συνεργάτες μας:
O κ. Υvon LeGoff, από την Βρετάνη Γαλλίας είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός εξειδικευμένος στα δίκτυα τηλεπικοινωνιών. Κλήθηκε να ενισχύσει την ένταση της τεχνολογίας που έχουν στη διάθεσή τους οι ωφελούμενοι παραγωγοί του προγράμματος Ευφυούς Γεωργίας στην Πιερία...
Πώς η τεχνολογία συμβάλει στην καλή υγεία μας;
Πώς η τεχνολογία συμβάλει στην καλή υγεία μας; Πάρτε παράδειγμα τα σταφύλια Crimson. Τα σταφύλια Crimson είναι άσπερμη ποικιλία κόκκινου χρώματος, τραγανά με υπέροχη γεύση. Λόγω των υψηλών ποιοτικών τους χαρακτηριστικών, θα μπορούσαν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι μιας...
Ο Δρ. Χρήστος Βασιλικιώτης για την έρευνα του Perrotis College σε πρόγραμμα της ΑΒ Βασιλόπουλος
Τι σημαίνει ΕΥΦΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ;;;;
Mε λίγες λέξεις: Mικρότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον Μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στο προϊόν Περισσότερος παραγωγικός χρόνος για τον παραγωγό Μέσω της εφαρμογής και αξιοποίησης νέων τεχνολογιών και πρακτικών Η Ευφυής Γεωργία είναι το κλειδί για μια οικονομικά...
Βελουτέ λαχανικών
ΥΛΙΚΑ 2 μεγάλες πατάτες σε μέτρια κομμάτια 2 μεγάλες γλυκοπατάτες σε μέτρια κομμάτια 600 g κολοκύθα σε μέτρια κομμάτια φινόκιο σε μέτρια κομμάτια 6 μεγάλα καρότα σε μέτρια κομμάτια 3 πράσα σε ροδέλες 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα 1/2 κουνουπίδι χωρισμένο σε μπουκετάκια...
Ντοματόσουπα
ΥΛΙΚΑ Ελαιόλαδο 1 Κρεμμύδι 1 Σκόρδο 1 Ντομάτα 1 φλ. Τραχανάς ξινός Βασιλικός Φέτα Αλάτι Πιπέρι 750 ml Νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τη φρέσκια ντομάτα και τον χυμό που μας περίσσεψε...
προγραμμα ευφυους γεωργιας
Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Μαρίνου Αντύπα 54
Τ.Θ. 60097, 570 01, Θέρμη Θεσσαλονίκης
T: +30 2310492851